Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Preko puta--istina

by Andrija Terzic

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Reč autora: Roman se rodio u Holandiji, prilikom jedne moje velike bitke. Bitke sa samim sobom. Da mi je neko sedam dana pre početka te bitke, negde tamo u februaru 2013. godine rekao da ću danas pisati uvodnu reč svog romana, možda bi mu se nasmejao u lice. To dokazuje da se roman, kao i moje pisanje, odjednom neplanirano dogodilo. Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli na ovom putu. Načini njihove pomoći se razlikuju, ali srca su ista. Rečenica koju upravo čitate sadrži njihova, na ovom papiru nevidljiva imena, ali ona su vidljiva samo onome kome je vazno da budu vidljiva. Meni. I od srca im hvala za sve . Hvala i onima koji mi nisu pomogli, a trebalo je. Zapravo, njima najviše hvala. "Vreme koje ste na bilo koji način proveli izolovani, a pametno ga iskoristili, bez obzira što drugi pretpostavljaju da ste ga izgubili, jeste najbolje moguće vreme." (A.T. 15.06.2013. Amsterdam)

Publication Details

Publisher:
Titan Media
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 1.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.2 MB

Andrija Terzic (Author)

Andrija Terzic je roden u Užicu, 5. septembra 1980. Završio je Užicku Gimnaziju (Prirodno matematicki smer). Studirao politicke nauke i nije ih završio zbog nemirnog duha i strasti prema putovanjima. Ovo je njegov prvi roman, a bice ih još. Napisa...

More about Andrija Terzic
Preko puta--istina
Copy and paste the code into your website.