cover image of El bosc dels cors adormits

El bosc dels cors adormits

El bosc 1 · El bosc

by Esther Sanz

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Quan moren totes les persones que s'estima, la Clara se'n va a viure a un petit poble de Sòria. Allà coneixerà un noi solitari i enigmàtic que, com ella, fuig d'un passat turmentat...

Després de la mort de la seva àvia, la Clara es veu obligada a deixar Barcelona per traslladar-se a Colmenar, un petit poble de muntanya on viu l'únic familiar que li queda amb vida. Amb prou feines es coneixen, però hauran de conviure un any sencer, fins que la Clara sigui major d'edat.

Lluny de casa i del seu món, la Clara haurà d'enfrontar-se a si mateixa i als seus fantasmes, i mentre desenterra vells secrets familiars, dos nois completament diferents, en Braulio i en Bosco, despertaran la màgia del seu cor adormit... amb conseqüències imprevisibles.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
MONTENA
Publication Date:
2011
Series:
El bosc

Format

  • OverDrive Read 376.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 376.6 KB

Esther Sanz (Author)

Esther Sanz (Barcelona, 1974) es licenciada en periodismo. Ha trabajado en revistas femeninas además de ejercer de editora en un sello de libros prácticos. Lectora apasionada de novelas románticas en su adolescencia, siempre soñó con convertirse e...

More about Esther Sanz
El bosc dels cors adormits
Copy and paste the code into your website.