cover image of A l'ombra de l'arbre Kauri (Trilogia de l'arbre Kauri 2)

A l'ombra de l'arbre Kauri (Trilogia de l'arbre Kauri 2)

Trilogía del Kauri Volume II

by Sarah Lark

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Un retorn inesperat a Nova Zelanda marcarà el destí d'una família.

Segon volum de la «Trilogia de l'àrbre Kauri» de Sarah Lark.

Nova Zelanda, 1875. la Lizzie i en Michael Drury han complert el seu somni i finalment tenen una gran granja d'ovelles amb què poder construir un futur prometedor. Tanmateix, la seva vida comença a trontollar de sobte quan la seva filla Matariki és segrestada per un líder maori.

Mentre en Michael fa tot el possible per recuperar la seva filla, a la família Burton un sorprenent esdeveniment omple d'alegria la Kathleen: el seu fill Colin torna a Nova Zelanda. No obstant això, ningú no sospita les conseqüències d'aquest retorn...

Sarah Lark ha seduït a set milions de lectors a tot el món amb les seves sagues familiars ambientades en paratges exòtics. Ampliament imitada, Lark ha sabut crear i consolidar un nou gènere narratiu, el landscape, on les seves heroïnes viuen uns destins marcats per l'aventura, els viatges, el romanticisme i la història. Avui les novel·les de Sarah Lark han trobat més de cent mil seguidors en català, convertint-se en un fenomen global que ja viatja a tots els racons del planeta.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
B de Books
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read 3.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 3.1 MB

Sarah Lark (Author)

Sarah Lark trabajó durante muchos años como guía turística. Pronto descubrió su fascinación por Nueva Zelanda, cuyos paisajes asombrosos han ejercido desde siempre una atracción casi mágica sobre ella. Sarah Lark es el seudónimo de una exitosa aut...

More about Sarah Lark
A l'ombra de l'arbre Kauri (Trilogia de l'arbre Kauri 2)
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free