cover image of Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition)

Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition)

by Veronica Roth

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Ebook que inclou Divergent, Insurgent i Lleial.Divergent: Una elecció et pot transformar, o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. La Tris haurà de continuar intentant salvar els que estima, i a ella mateixa, mentre lluita amb opcions com la pena i el perdó, la identitat i la lleialtat, la política i l'amor. Frase de MKT: Una decisió et pot transformar. Insurgent: Una decisió comporta un sacrifici, un sacrifici suposa una pèrdua, una pèrdua implica una càrrega i una càrrega esdevé una lluita. Frase de MKT: Una decisió et pot destruir. Lleial: Una elecció et pot transformar o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. Què pensaries si et diguessin que l'amor i la lleialtat et farien fer coses que mai no hauries imaginat?

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
fanbooks
Publication Date:
2014

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 1.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.7 MB

Veronica Roth (Author)

Veronica Roth va estudiar escriptura creativa a la Universitat de Northwestern i va escriure Divergent mentre hauria d'haver estat fent els deures. Va ser una bona elecció; però segurament farà que, quan arribi el moment, li sigui difícil convènce...

More about Veronica Roth
Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition)
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free