We want your feedback!
Click here
cover image of Pieni Java 8 -kirja

Pieni Java 8 -kirja

by Juha Peltomäki

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Uuden suomenkielisen Java-perusteoksen toinen painos! Kirja sopii opiskelijalle, Javaa aloittavalle sekä Javan aiempia versioita hieman osaavalle. Tiivis kirja on sopiva sekä oppilaitosten kurssikirjaksi että itseopiskeluun. Java on säilyttänyt jo lähes 20 vuotta asemansa johtavana olio-ohjelmointikielenä. Java 8 tuo mukanaan kaivatun tuen funktionaaliselle ohjelmoinnille lambda-lausekkeiden muodossa. Kirjan alkuosassa käydään läpi Javan perusteet, olio-ohjelmointi ja kokoelmat. Loppuosa pureutuu Java 8:n tärkeimpiin uudistuksiin eli lambda-lausekkeisiin ja uuteen graafiseen JavaFX-kirjastoon. Kirjaan liittyvän lisämateriaalin, kuten esimerkit, voi ladata osoitteesta books.jupelearning.com.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read 4.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 4.7 MB

Juha Peltomäki (Author)

Juha Peltomäki on kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä. Hän kirjoitti ensimmäisen Java-kirjansa vuonna 1999 ja hänellä on runsaasti kokemusta sekä korkeakoulu- että yrityskoulutuksista.

More about Juha Peltomäki
Pieni Java 8 -kirja
Copy and paste the code into your website.