Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Pianist i bruna skor

by Olov Petersson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
En sorglustig historia om änkeman Gunnar Arvid Nilsson, musiker och pianolärare, som i mångas ögon är en blek, misslyckad och tråkig figur. Omedveten om sin charm och dolda förmåga, tjusar han emellertid några av sina kvinnliga pianoelever. Hittar så småningom rätt i livet, finner sin plats och etablerar en relation, som bryts brutalt genom det svek han gör sig skyldig till. Varför handlar vi människor som vi gör? Vad får oss att svika och bedra dem vi tycker om, värnar och i många fall älskar? Begår gärningar, som vi på förhand vet är ödesdigra, innebär ånger, hopplös förtvivlan och olycka. Frågor vi alla bör ställa oss. Inte bara Gunnar Arvid Nilsson.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 481.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 481.1 KB

Olov Petersson (Author)

Olov Petersson är sedan många år boende och verksam i Vik utanför Simrishamn på Österlen. Har i många år arbetat med reklam, grafisk produktion och formgivning. Efter flera tidigare lovordade utgivningar, kommer nu historien om Gunnar Nilsson; Pia...

More about Olov Petersson
Pianist i bruna skor
Copy and paste the code into your website.