Meet Libby. Learn more here
Cover Image

Kaunis metsäkauris

lastenrunoja

by Tuomas Väätäinen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Metsäkauris tosi nätti kotimetsän taakseen jätti. Suuntana sillä naurismaa siellä kauriit herkkuja saa. Perille saapuu kauris viimein tarinan kerron sinulle riimein. Pellolla paljon on kauriita ja niille kaikille riittää nauriita. Mukavia suomalaisia eläinrunoja kuvien kera. Tässä kirjassa on lastenrunoja, jotka esittelevät Suomen metsien eläimet kauniiden kuvien kanssa. Niin karhu kuin kettu, sekä ilves ja susi ovat metsäkauriin ja pienempien eläinten, kuten kärpän ja hillerin kanssa mukana tässä runokirjassa. Yhteensä 33 kpl eläimiä on kirjan sivuilla. Tämän kirjan avulla oppii myös tuntemaan metsiemme eläimet. Tämä kirja on kuitenkin ennen kaikkea lastenrunokirja runoista tykkääville.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
8
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 8.5 MB
  • Adobe EPUB eBook 8.8 MB

Tuomas Väätäinen (Author)

Tuomas Väätäinen on -72 syntynyt iisalmelainen lastenrunouden ystävä. Hänen osaamistaan ovat erityisesti eläinaiheiset lastenrunot. Runoissaan hän käyttää loppusointuja sekä kuvailevaa kerrontaa, tarunhohtoa unohtamatta. Tuomas on koulutukseltaan ...

More about Tuomas Väätäinen
Kaunis metsäkauris
Copy and paste the code into your website.