Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Glimtar ur Saras liv

by Valentina Oksala

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Sara är sedan födseln instängd i ett höghus. Hennes enda kontakt med Utanför är ljuden nere på asfaltsgården eller från trapphuset bakom den noggrannt låsta ytterdörren. Sara känner till endast tre personer; Mamma, morfar och mormor. Synvinkeln är enbart barnets. Genom hela texten framkommer Saras lydnad och vilja att vara de Stora till lags för att bli bekräftad och älskad. Den subjektiva beskrivningen av Saras tankar och känslor är både berörande och skrämmande och väcker starka känslor av olika slag. Läsaren får följa med Sara i hennes vardag i den extrema miljön i flera år innan berättelsen byggs upp till en klimax.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 1.5 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.5 MB

Valentina Oksala (Author)

Romanen "Glimtar ur Saras liv" är Valentina Oksalas första roman. Hennes noveller har tidigare publicerats i svensk- och finskspråkiga antologier. Sedan 1980-talet har hon målat aktivt och haft utställningar bl.a i Stockholm. Pärmen till boken "Gl...

More about Valentina Oksala
Glimtar ur Saras liv
Copy and paste the code into your website.