cover image of Eturivin kirjailija

Eturivin kirjailija

Romaani

by Timo Montonen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Eturivin kirjailija on hauska ja julma kuvaus ihmisenä oudosta ja kirjailijana vielä oudommasta Montosesta, joka hakee sisältöä elämäänsä lukemalla ja tulkitsemalla omaa kirjallista tuotantoaan. Intohimoinen, jopa pakkomielteinen suhde kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen avautuu seitsemän teoksen luennassa. Eturivin kirjailijana Montonen liittyy lopullisesti osaksi maailmankirjallisuutta, ainakin omissa kuvitelmissaan. Mutta kun lajityyppinä on omaelämäkerrallinen kertomakirjallisuus, tulee pakostakin kertoneeksi paitsi itsestä myös muista. Montonen saa huomata, että kaikki eivät lue ja ymmärrä samalla lailla kuin hän. Hänen kertomansa ihmiset kokevat itsensä uhriksi ja nousevat vastarintaan. Eturivin kirjailija on Timo Montosen yhdeksäs kirja, yhtäältä kaunokirjallista proosaa, toisaalta viitoitusta hänen tuotantonsa ymmärtämiseen.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 254.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 254.2 KB

Timo Montonen (Author)

Timo Montonen on helsinkiläinen kirjailija. Hän on julkaissut sekä kaunokirjallisuutta että tietokirjallisuutta. Timo Montonen is a Finnish writer. He has written both fiction and non-fiction.

More about Timo Montonen
Eturivin kirjailija
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free