cover image of El sacrifici a Moloc

El sacrifici a Moloc

by Åsa Larsson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
« Un novel·la d'intriga que t'enganxarà. »«El funcionari de prefectura obre d'un tall el ventre de l'ós i murmura: "Què redimonis és això que s'ha cruspit?". Es posa dret d'una revolada. Retrocedeix. (...) El bosc ha emmudit. El vent no bufa. Els ocells no canten. És com si estiguessin en silenci guardant un secret». Un grup de caça troba un dit gros d'home a l'estómac d'un ós, i uns mesos més tard, el cadàver d'una dona apareix a casa seva. La Rebecka Martinsson i la policia de Kiruna inicien la investigació del que, en principi, sembla un assassinat mogut per l'odi o la gelosia. Quan la Rebecka és allunyada del cas i substituïda per l'antipàtic fiscal Carl von Post, en un moment de còlera decideix agafar les vacances que tenia pendents. Però la Rebecka no pot deixar de pensar en l'assassinat de la Sol-Britt, i no vol que en Marcus, el seu nét de set anys, creixi sense una família i sense saber què li va passar realment a la seva àvia.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Columna CAT
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 487.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 487.5 KB

Åsa Larsson (Author)

Nació en Kiruna en 1966; actualmente vive en Mariefred. Estudió Derecho en Uppsala y, al igual que su personaje, Rebecka Martinsson, durante un tiempo ejerció como abogada fiscal. En 2003 publicó Aurora boreal (Seix Barral, 2009), por la que le con...

More about Åsa Larsson
El sacrifici a Moloc
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free