We want your feedback!
Click here
cover image of 10 hemligheter bakom ett lyckligare liv med Parkinsons sjukdom

10 hemligheter bakom ett lyckligare liv med Parkinsons sjukdom

Parkinson's Treatment: 10 Secrets to a Happier Life: Parkinson's Treatment: Swedish Edition

by Michael S. Okun Author · Beata Ferencz Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Man skojar inte med Dr Okun om 10 hemligheter bakom ett lyckligare liv med Parkinsons sjukdom. Boken är en tillgång för patienter och anhöriga som blivit drabbade av Parkinsons sjukdom världen över och pratar olika språk men lider av samma symptom." –Muhammad Ali Jag har känt mig som mest ödmjuk i livet när jag har spenderat tid med patienter och deras anhöriga som lider av Parkinsons sjukdom eller andra neurologiska sjukdomar. Jag använder ordet ödmjuk då vi gång på gång, både genom personliga möten men även genom webbforumet, lyckats lösa enkla frågor som har förändrat människors liv. För några har det lett till att de kan gå igen. För andra har rösten återställts. Slutligen har det för vissa inneburit att depression, ångest, och det mörka molnet som skymt deras drömmar och möjlighet till lycka skingrat sig. Jag har aldrig tagit för givet att en drabbad eller en anhörig är medveten om "hemligheterna" som kan leda till ett lyckligare liv fyllt med hopp. Vi måste dela med oss av hemligheterna, det är det främsta målet med denna bok. Boken är översätt och tillgänglig på över 20 språk så att vi kan hjälpa människor världen över.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 353 KB
  • Adobe EPUB eBook 353 KB

Michael S. Okun (Author)

Michael S. Okun, M.D., anses vara världsledande inom behandlingen av Parkinsons sjukdom och hans publikationer ger en röst till alla människor i världen som lever med denna sjukdom. Han är för nuvarande professor, administrativ direktör och ställf...

More about Michael S. Okun
10 hemligheter bakom ett lyckligare liv med Parkinsons sjukdom
Copy and paste the code into your website.