We want your feedback!
Click here
cover image of Bardo

Bardo

by Jaz

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

A „Bardo" egy csimpánz képében újjászületett vallástudós (rém)története, aki erőszakos halált halt. Meggyilkolták, miközben maga is gyilkolni vágyott. A lét utáni létben bolyongva elvétette az utat, amit egész életében kutatott, s így alaposan ismerni vélt. Ezért ahelyett, hogy megszabadult volna a végtelen körforgásból, állat képében kellett visszatérnie. Hogy megismételt létezése a sors bosszújának eszköze, vagy inkább alanya volt-e, az számunkra örök titok marad, mivel a koponyánkba börtönözött gondolkodógép, amit oly sokan és oly sokszor emelnek piedesztálra, és ami egyébiránt alig-alig különbözik a csimpánz agyától, az okok és okozatok összetett rendszerének a maga teljességében való megértésére egész egyszerűen képtelen.

Publication Details

Publisher:
Jaz
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 446.8 KB

Jaz (Author)

Az író akkor író, amikor ír, máskülönben nem az - tartja a mondás. És valóban: ha volna is szándék bennem önmagam teljes megmutatására, a soraim nyomán megelevenedő figura akkor sem az író volna, pusztán csak az ember. Ezért publikálok lehetőség s...

More about Jaz
Bardo
Copy and paste the code into your website.