cover image of Norocul şi Ghinionul

Norocul şi Ghinionul

by Claudia Nita Donca

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Oamenii de care avem nevoie ne sunt trimisi de ingerii pazitori exact atunci cand trebuie, pentru ca minunile sa se intample pentru cei care sunt capabili si mai ales, vor sa manifeste BINELE. Iar cei din jur se vor mira si vor exclama: -Ce NOROC a avut!Dar noi stim de acum incolo ca NOROCUL atat de necesar este raspunsul de SUS la acea zi mohorata in care noi am zambit din suflet unui om descurajat, la bunatatea si incurajarile pe care le-am aratat celor care se afla in suferinta, la acel catelus pe care l-am magaiat si hranit cand nimeni nu avea timp de el, la acea zi de trafic infernal cand am lasat sa treaca inaintea noastra pe acel batran care nu se putea incadra in coloana de masini, la fiecare gand, vorba si fapta BUNA facuta de noi candva!

Publication Details

Publisher:
Claudia Nita Donca
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 162.8 KB

Claudia Nita Donca (Author)

Claudia Nita Donca has graduated the Academy of Economic Studies – Marketing in Romania and holds a Professional Diploma in Marketing UK (Chartered Marketer). Ten years ago she has started the spiritual growing, accessing also parapsychology and k...

More about Claudia Nita Donca
Norocul şi Ghinionul
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free