We want your feedback!
Click here
cover image of Мол

Мол

by Ивайло Гогов

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Малка и набираща скорост рекламна агенция е наета да организира агресивна рекламна стратегия. Охранителна компания представя нестандартна демонстрация на дейността си. През нощта в многоетажен търговски център са допуснати шестима нарушители, представени като потенциални терористи. Шестима охранители ще ги открият и обезвредят. Навсякъде са разположени камери. Клиентите на компанията следят действието на живо в зала в приземието на търговския център.Нарушителите са подбрани между хора с тъмно минало. Те не знаят в какво участват. Вярват, че са герои в риалити предаване, целта на което е да открият куфар с пари. Само един ще спечели. При това – само с позволени средства.Служителите на рекламната агенция са се погрижили за всичко. Последните два месеца са преминали в безкрайни преговори, безсънни нощи и непосилен труд, за да са сигурни, че няма да се получи гаф.Нощта започва и тогава всичко се обърква.

Publication Details

Publisher:
Ивайло Гогов
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 280.9 KB

Ивайло Гогов (Author)

Роден: 24 Март 1973 Предпочитано място за живеене: София, България Професия: Ландшафтен архитект Страст: Писане и четене Издадени на хартия: 7 стихосбирки, 7 романа и сборник разкази Мото: По-добре едно по-малко, отколкото едно повече

More about Ивайло Гогов
Мол
Copy and paste the code into your website.