We want your feedback!
Click here
cover image of Sioras4

Sioras4

RecunoaƟterea

by Savu Ioan-Constantin

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
In viitor, intr-o societate bazata pe drepturi si libertati, cei care incalcau regulile erau dusi departe, in Univers, pe statiile de excludere ale societatii. Dupa ce isi plateau datoriile si isi ispaseau pedeapsa, exclusii isi recapatau toate drepturile pierdute, inclusiv dreptul de reintoarcere in societate.Sioras4 este o planeta dintr-un sistem solar indepartat, Ersarafor1, langa care se afla Statia Zero, cea mai indepartata si mai puternica statie de excludere a societatii. Aceasta planeta este colonizata de fosti exclusi care si-au recastigat toate drepturile si libertatile pierdute prin fapte antisociale grave. Cei de pe Sioras4, o planeta bogata in resurse minerale, si-au organizat societatea dupa reguli mai vechi, bazate pe raporturi obligationale si datorita conditiilor de existenta de pe Sioras4.Tudor, Gabriel, Luca, Adrian lupta impreuna cu cei de pe Sioras4 impotriva exclusilor care au capturat Statia Zero.

Publication Details

Publisher:
Savu Ioan-Constantin
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 174.2 KB

Savu Ioan-Constantin (Author)

My name is Savu Ioan Constantin and I was born in 1973 in Cluj-Napoca, Romania. I've loved reading since I was little, especially children's books, historic and adventure stories, and police novels. My first project was a police book, written in h...

More about Savu Ioan-Constantin
Sioras4
Copy and paste the code into your website.