We want your feedback!
Click here
cover image of The Host

The Host

(L'hoste)

by Stephenie Meyer

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

I si haguessis de lluitar per un cos on viure?

El nostre món ha estat ocupat per una espècie capaç d'apoderar-se de les ments dels seus amfitrions humans, deixant els cossos intactes. La Wanderer, l'anima invasora que ha entrar al cos de la Melanie, coneix les complicacions d'habitar un organisme d'aquesta raça: les emocions aclaparadores i els records massa vius. Tot i així, es troba amb un problema que no havia previst: l'antiga propietària del cos es nega a entregar-li el control de la seva ment.

La Melanie omple els pensaments de la Wanderer amb imatges del seu estimat, en Jared, un home que ha aconseguit evitar la incursió i viu lliure en clandestinitat. D'aquesta manera, la Wanderer comença a desitjar a algú a qui no ha vist mai. A contracor, la Melanie y la Wanderer s'alien i emprenen la cerca de l'humà que ambdues estimen.

L'hoste ofereix un dels triangles amorosos més originals de la literatura. És unanovel·la fascinant i inoblidable sobre la persistència de l'amor i l'essència del que vol dir ser humà.

Ressenyes:
«Simplement virtuosa.»
Lev Grossman, Time

«Stephenie Meyer és un prodigi sorprenent. La brillantor de la seva ment i del seu esperit il·luminen l'obscuritat de les seves novel·les. No importa tot el que pateixin els seus personatges, Meyer sempre infon llum i esperança a les seves històries.»
Orson Scott Card, autor de la «Saga de Ender»

«Una vigorosa barreja d'història d'amor i de ciència ficció.»
Entretainment Weekly

«Després de l'èxit de Crepuscle, l'escriptora estatunidenca Stephenie Meyer abaixa la temperatura hormonal i puja la reflexiva amb L'hoste
El Mundo

«S'ha de reconèixer que Meyer és una narradora torrencial, que sedueix amb històries senzilles però efectives. Posseeix una capacitat meritòria, la humanitat amb la qual tracta als seus personatges, i un do per convertir un relat romàntic en una experiència iniciàtica.»
La Razón

«Al pla literari, L'hoste ha estat a l'alçada.»
El Progreso

«Un llibre de ciència ficció diferent i refrescant, amb uns personatges molt ben perfilats [...]. Una història molt més madura que Crepuscle i amb un desenvolupament millor.»
Blog Érase un libro

«Impactarà.»
The Kansas Citu Star

«Una història d'amor de ciència ficció.»
The Hollywood Reporter

«Una excel·lent autora que es capaç de traslladar als seus lectors al seu món de ficció.»
Yahoo.com

«L'hoste és una història fascinant sobre la supervivència de l'amor i de l'esperit humà en un moment en que el món ha esta envaït per un enemic invisible.»
Moviepilot.com

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
SUMA INTERNACIONAL
Publication Date:
2011

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 762.6 KB

Stephenie Meyer (Author)

Stephenie Meyer se licenció en Literatura Inglesa en la Brigham Young University. Es autora de la serie best seller Crepúsculo, de la que se han vendido 155 millones de libros en todo el mundo. En 2008 publicó The Host, su primera novela para adul...

More about Stephenie Meyer
The Host
Copy and paste the code into your website.