Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Vérvonal

by Jaz

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Minden utazó bejárja önmagát, és minden kereső kénytelen a saját mélyében rejtőzőre is bukkanni egy kicsit. Nincs ezzel másképp Rocco sem, ám az ő útját egyik oldalról összemarcangolt emberek és megnyomorított életek, a másik oldalról különös alakok szegélyezik, akikről senki sem tudhatja biztosan, hogy alternatív énjének felvillanó képeit látja-e bennük, esetleg az ősöktől megörökölt rejtett konfliktusok vagy éppen oldások manifesztációit, netalán sötét mesefigurákat vagy valóságos személyeket. Rocco egzotikus helyszíneken és történelmi korokon átívelő izgalmas történetét – csakúgy, mint magát a szerzőt – nem könnyű skatulyákba sorolni. Ez a regény joggal viselhetné a "lélektani", a "thriller", az "útleírás" vagy a "kaland" címkéket, miközben önéletrajzi gyökerekkel is rendelkezik. Amit biztosan és egybehangzóan állíthatunk róla, az az, hogy nem a skatulyamániásoknak és nem a kényszeres címkézőknek íródott. De akkor kinek? Mindazoknak, akikben ott lakozik a fenevad, és mindazoknak, akikben ott lakozik a fenevad, csak még nem tudnak róla.

Publication Details

Publisher:
Jaz
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 224.2 KB

Jaz (Author)

Az író akkor író, amikor ír, máskülönben nem az - tartja a mondás. És valóban: ha volna is szándék bennem önmagam teljes megmutatására, a soraim nyomán megelevenedő figura akkor sem az író volna, pusztán csak az ember. Ezért publikálok lehetőség s...

More about Jaz
Vérvonal
Copy and paste the code into your website.