Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Kocsmaregény

by Chino Hill

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
- Gratulálok barnaszemű kisasszony a borotvált pina felett - hajolt meg a szoba közepén szertartásosan Jenő, a fotelban ülő Bella felé. - Igazán ízlésesen tapétázta ki a szobája falát.A Fürge ujjak Bt. mellett a romaparlament sorakozott, homlokukkal a mediterrán színvilágú festést vizsgálgatva.- Köszönöm - felelte Bella. - Önnek igen jó a megfigyelőképessége. Kiváltképp, hogy végig csak a szemeimet vizslatja.- Széles látókörű vagyok. És a nő szeme, a belépő a lelkéhez. Ami engem érdekel, az ott van. A többi csak púder, a plasztikai sebész szilikonja. Amire önnek, jegyzem meg, még nincsen szüksége. Arra, azonban felhívnám a figyelmét, hogy a sok koszos mancstól, koszos lesz a fal. Avagy az avantgárd művészet híve lenne Mademoiselle Pinella? Vagy ez most itt egyfajta performansz művészeti bemutató? Nem kell válaszolnia. Valójában az érdekel, hogy most akkor ki is van itt kivel? Van egy olyan érzésem, hogy az a szőke ifjonc a kezében azzal a meghatározhatatlan lőfegyverszerű tárgyal nem őnagypinaságához tartozik. Mint ahogy a másik balfasz sem, aki a pólójával próbálja meg pisztolynak feltüntetni a kezében lévő illatgyertyát.A másik balfasz Wágnernek volt címezve aki zavartan állt, a fal felől óvatos kíváncsisággal rásandítót pillantások kereszttüzében.- Ó... azt hiszem most lelőttem a poént - folytatta gunyorosan Jenő. - Mielőtt kitörne a balhé, meg a kurvaanyád, elárulná nekem valaki, hogy mielőtt bejöttem volna az ajtón, a faszért suttogott itt mindenki és ki a faszom van az emeleten?Dániel Schweinsteiger feladata az volt, hogy raboljon. Női szíveket. De ez a regény nem róla íródott.Mirabelre antropológusként nem hárult a feladat, hogy világmegváltó tetteket hajtson végre. Így nincs sok, mit említeni lehetne róla. Talán annyit, hogy szűz volt, s nem azért mert magát az igazinak tartogatta.Lúcsia menekült, ezért kiraboltatta magát. Ám ez nem az a rendőrségi jegyzőkönyv, amely ezt a tényállást taglalja.Jürgen bevallása szerint, azért randalírozott külföldi, társkereső portálokon, hogy nyelveket tanuljon. Ez a mese nem róla szól, és különben is hazugság.Jenő nem félt a baltásoktól. Erről a baleseti sebészek regélnek.Csoki mindennel foglalkozott, amin haszon volt. Ezért bármibe, amibe belefogott, az csak illegális lehetett. Amiről az ügyészségi iratok beszélnek.A mentősöket nem érdeklik a történetek. Tudják, ők mindenképpen megszívják. Hiszen jó és gonosz örök viadalának kimenetelétől függetlenül, végül mindig ők maradnak utoljára, hogy a maradványokat eltakarítsák.Csita Szűz Márija elsőszülötteként látta meg a napvilágot. Érdekes sztori, de ez a könyv nem róla szól. Mint ahogy kóborló telefonokról sem, üldözött táskákról sem, és a coltokról és a bicskákról sem igazából.Ez a könyv a szerelemről szól. Ám a szerelem nem romantikus leányregény. A szerelem kemény, mint a sír.

Publication Details

Publisher:
Chino Hill
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 312.9 KB

Chino Hill (Author)

Ide most talán valami olyasféle szöveget kellene írni, hogy: "Az írót különös, megmagyarázhatatlan érzés keríti hatalmába, amikor egy belső erő kényszerítésére klaviatúrát ragad és gépelni kezd. Földöntúli öröm járja át belsejét, ahogy a sorok kif...

More about Chino Hill
Kocsmaregény
Copy and paste the code into your website.