We want your feedback!
Click here
cover image of A dicsőség szilánkjai II.

A dicsőség szilánkjai II.

Lost Galaxy, no. 4 · Lost Galaxy

by Phoenix Wolf

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Nemo Me Impune Lacessit"A New Eden elleni támadás után fellángolt polgárháború szétszakította az ötven éve fennálló Szövetséget, és protoállamok sorát hozta létre, élükön a Cryogen védőszárnyai alatt született Liberty Unióval. Miközben a Magvilágokon egyre jobban kiéleződik a helyzet, a periférián egy új alapokra helyezett koalíció kezd formálódni a Föld egyeduralma ellen. Ryland Degraw utasítására Henry Oxborn egy veszedelmes haditervet dolgoz ki a konfliktus megoldására, amely azonban nagyban támaszkodik az újdonsült szövetségeseikre.Ahogy az események felgyorsulnak, és örvényük magával rántja hőseinket, egyre inkább nyilvánvalóvá válik számukra, hogy döntéseiken immár magának az emberiségnek a sorsa áll vagy bukhat.

Publication Details

Publisher:
Phoenix Wolf
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014
Series:
Lost Galaxy

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 694.4 KB

Phoenix Wolf (Author)

Brandhuber Zoltán (Phoenix Wolf) 1972-ben született Magyarországon. Már gyerekként lekötötték a scifi történetek, amelyek valószínűleg nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végül fizikusnak tanult, majd végül informatikusként kezdett el dolgozni. Bár ...

More about Phoenix Wolf
A dicsőség szilánkjai II.
Copy and paste the code into your website.