We want your feedback!
Click here
cover image of A dicsőség szilánkjai I.

A dicsőség szilánkjai I.

Lost Galaxy, no. 3 · Lost Galaxy

by Phoenix Wolf

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Karin Nagasawa a Fuujin-incidens óta járja az űrt rég letűnt civilizációk nyomait kutatva. Hosszú utazása során végül olyan dolgokat talál, amelyek arra késztetik, hogy azonnal hazatérjen. Otthon azonban kénytelen szembesülni a new edeni események nyomán kitört polgárháború borzalmaival és a megváltozott világgal.Crash, immár a saját útját járva, egy utolsó, minden eddiginél kockázatosabb feladatot kap a Hírszerzéstől. Miközben új csapatával behatol az ellenséges területekre, egyre mélyebbre kénytelen süllyedni a hazugságok mocsarába, hogy elérje céljait.Scarlett Masterson a Proteus legénységével olyan összeesküvés nyomára bukkan, amely nem csak a saját, de az egész emberiség jövőjére kihatással lehet. Vesszőfutásba kezdenek az idővel, hogy megfékezzenek egy készülő tragédiát.Miközben hőseink újra az események központjába sodródnak, egyre komolyabb erőkkel kénytelenek szembenézni, amelyek nem riadnak vissza semmilyen áldozattól – főként, ha a végső győzelemről van szó.

Publication Details

Publisher:
Phoenix Wolf
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2013
Series:
Lost Galaxy

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 529.2 KB

Phoenix Wolf (Author)

Brandhuber Zoltán (Phoenix Wolf) 1972-ben született Magyarországon. Már gyerekként lekötötték a scifi történetek, amelyek valószínűleg nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végül fizikusnak tanult, majd végül informatikusként kezdett el dolgozni. Bár ...

More about Phoenix Wolf
A dicsőség szilánkjai I.
Copy and paste the code into your website.