We want your feedback!
Click here
cover image of deel 2--Onmogelijke flashbacks

deel 2--Onmogelijke flashbacks

Vechten tegen het onbekende

by Hans Smedema

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Dit deel II is een vervolg op Vechten tegen het onbekende deel I- Gruwelijk bedrogen, en dat moet eerst gelezen worden voor een goed begrip.

In dit deel beschrijft slachtoffer Hans Smedema hoe hij plotseling flashbacks, of hervonden herinneringen kreeg na 28 jaar onwetend geleefd te hebben. Hij was er kapot van, want het waren allemaal traumatische gebeurtenissen die er juist de oorzaak van waren dat hij die 28 jaar lang verdrongen had. Maar in dit deel II beschrijft hij spannend en alsof je erbij bent, hoe iedereen alles gewetenloos ontkende en hij daardoor uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt werd. Er ontstonden voor hem namelijk twee werkelijkheden. Eén waarin hij gek moest zijn, en één waarin alles waar moest zijn, maar dan moesten zowel zijn bloedeigen familie als, medici en de overheid zelf(!), meewerken aan een ongekende doofpot en samenzwering! Dus werd hij bij gebrek aan hulp van wie dan ook maar, volledig arbeidsongeschikt. Hij moest zijn toppositie in Noord Nederland opgeven om verder te leven van een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Een gruwelijke en groteske situatie ontstaat vervolgens met zijn vrouw, die immers nog door haar amnesie en verdringing en zelfs een dubbele of emotionele persoonlijkheid, nog van niets weet!

Hij leert dat hun drie kinderen niet van hem zijn, maar van verkrachters! Terwijl zijn vrouw zeker weet dat ze nooit vreemd is gegaan en nooit is verkracht, omdat ze nog geen weet heeft van haar emotionele persoonlijkheid! De samenzweerders maken ook sluw gebruik van deze situatie en zetten zijn onwetende en argeloze vrouw op tegen haar eigen echtgenoot! Om alleen maar te lezen is dit zelfs voor velen al te erg! In 2017 heeft President Obama nog vlak voor zijn aftreden een klacht ingediend tegen Nederland bij UNCAT. In Nederland is deze zaak Staatsveiligheid door het negatief betrokken Koninklijk huis.

Publication Details

Publisher:
Hans Smedema
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2011
Series:
Vechten tegen het onbekende

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 337 KB

Hans Smedema (Author)

Victim of a horrifying Dutch political conspiracy, or Dutch Queengate! Author of the Ebook 'Fighting the Unknown' autobiography about this unbelievable horror story, which is still ongoing! A book about the unbelievable 'Crime of the Century', whi...

More about Hans Smedema
deel 2--Onmogelijke flashbacks
Copy and paste the code into your website.