cover image of Dood in Bed

Dood in Bed

Commisaris Renz Vos, raadsel 2--Nederlands · Commissaris Renz Vos

by Benn Flore

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Als de oude Renz Vos 's nachts op zijn jonge vrouw ligt te wachten en vecht tegen de slaap, gaat de telefoon. Een ex collega, staat naast het dode lichaam van de aan lager wal geraakte Sjaak. Voor niemand een verrassing. Rechercheur Sjaak, niet voor niets oneervol ontslagen, verdiende een zwart vermogen met dubieuze vrienden.

Alleen Renz kan niet geloven dat hij zich zomaar de keel liet dichtknijpen. Zeker niet twee dagen voor het huwelijk van zijn dochter Carien.

"Je bent met pensioen. Bemoei je er niet mee," waarschuwt Maartje. Maar een onschuldig bezoekje aan zijn dode vriend en een praatje met de dochter kan geen kwaad. Carien kan haar voorbereiding voor het hoogspringen op de Olympische Spelen wel vergeten. Een beetje troost is niet misplaatst.

Zo draait de oude Vos zich in een onderzoek, dat niet het zijne is. Daar is niemand blij mee. Vooral Renz' opvolger Van Belzen niet als hij hem voor de voeten loopt, terwijl deze al twee daders achter slot en grendel heeft gezet. Renz Vos verandert een eenvoudige zaak een raadsel. Uit pure frustratie? Of is hij werkelijk een heel ander intrige op het spoor?

Publication Details

Publisher:
Benn Flore
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2011
Series:
Commissaris Renz Vos

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 129.4 KB

Benn Flore (Author)

Benn Flore in the Netherlands, now 70, started to write for magazines and a non fiction book for Reed Elsevier 40 years ago. Today he focuses on literary thrillers. He won the Commprix in 2004 and the 'Zeeland' version of the Franklin D. Roosevelt...

More about Benn Flore
Dood in Bed
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free