We want your feedback!
Click here
cover image of Spulbera-ma (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

Spulbera-ma (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

Fantasy

by Tahereh Mafi

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Suntem într-o lume care se destrămă, stăpânită de foamete și violenta. Bolile distrug populația, nu mai există păsări care să zboare, iar norii arăta ciudat. Restaurația, facțiunea politică menită a salva o lume muribundă, dar care, îmbătată de putere, a devenit despotică, domină viețile și gândurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este apariția unor persoane cu abilități ciudate. Printre ele se numără și Juliette, a cărei atingere e fatală. Nimeni nu știe de ce e așa, dar Restaurația a găsit soluția ─ după șaptesprezece ani în care a fost ostracizată de părinți, colegi de școală și întreagă comunitate, Juliette este închisă într-o celulă, căci atâta vreme cât nu poate să facă rău, nimănui nu-i pasă de ea.

Timp de 264 de zile, Juliette stă singură între patru pereți, în 13 metri pătrați de spațiu. Însă lumea începe în sfârșit să se răzvrătească, iar conducătorii s-au răzgândit: poate că ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva, poate că este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette, după cele 6.336 de ore petrecute în singurătate, trebuie să aleagă: să fie pionul lor sau să lupte împotriva lor.

În acest roman de debut absolut electrizant, Tahereh Mafi prezintă o lume la fel de fascinantă precum cea din Jocurile foamei și deapănă o poveste palpitantă, cu un super-erou, ce reamintește de The X-Men. Având un întreg arsenal de românce, pasiuni arzătoare, intrigi malefice și suspans, Spulberă-mă este o distopie plină de prospețime și originalitate – piperată cu o doză de paranormal – care în mod sigur îi va lăsa pe cititori nerăbdători să afle continuarea.

Publication Details

Publisher:
Grupul Editorial Corint
Publication Date:
2012
Series:
Fantasy

Format

Spulbera-ma (Atingerea lui Juliette, Vol. I)
Copy and paste the code into your website.